Hunajaa on, muttei mitään tavallista

Luukisen mehiläisten eri tarhoilla tuotetut hunajat käsitellään ja pakataan erillään, jolloin joka purkissa on vain tietylle alueelle ominaista hunajaa.

Hunajakataloogi 2023

Periaatteenamme on, että tavallista hunajaa ei ole olemassakaan ja oma suu on se kaikkein paras maun mittari. Jos suosikkia ei ala löytyä, niin on ehkä syytä ottaa purkki joka sorttia!

Mehiläistarhamme sijaitsevat pääosin Limingan ja naapurikuntien alueella. Osa mehiläispesistä käy kesäisin tekemässä pölytystyötä mm. mansikka- ja rypsipelloilla.

Pakkaukset

Hinta

Lasipurkki 250 g

5,00 €

Muovipurkki 450 g 

9,00 €

Lasipurkki 500 g 

10,00 €

Pahvipurkki 400 g 


Pyrimme tuottamaan hunajaa entistäkin kestävämmällä tavalla. PLA-pinnotteinen pahvipurkki on biohajoava ja teollisesti kompostoituva (DIN13432)

9,00 €

Muoviämpäri 1 kg 

18,00 €

Taloushunaja

Tämä hunaja on peräisin niistä tynnyreistä, joihin unohtui kiireessä laittaa etiketti. Hunaja on peräisin joltakin tarhaltamme ja tuotettu vuosina 2018-2020, mutta sen enempää alkuperästä ei enää osata sanoa. Lisäksi hunaja ei ole ihan sitä parasta priimaa, jota haluamme tuottaa. Ihan kuranttia tavaraa silti! Myymme tämän hunajan säännösten mukaan nimellä Taloushunaja ja hintakin on totuttua halvempi.
Hunaja-asetuksen mukaisesti taloushunaja on tarkoitettu esim. leivontaan ja kypsennettävien ruokien valmistukseen, mihin tämä hunajamme sopiikin erinomaisesti. Voidaan käyttää myös esim. siman ja muiden käymisteitse valmitettavien juomien valmistukseen (kysy reseptejä kun tilaat hunajaa).
Erästä riippuen hunaja voi olla kovaa tai pehmeää, jopa notkeaa.

Muovipurkki 450 g 

6,00 €

Juokseva taloushunaja

Taloushunajaa, joka on lämmittämällä muutettu juoksevaksi hunajaksi.

Lasipurkki 250 g 

3,00 €

Tilaukset

Kiireettömät: hannu@hannuluukinen.fi

Kiireelliset:
Hannu 040-8311005